• Dansk Byggeri logo
  • Grøn Erhvervsvækst logo

Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

Trænger dine nuværende vinduer og døre til en udskiftning? Eller skal du have monteret nye i dit nybyg eller i en tilbygning? Så kan vi hjælpe dig! Som professionelt tømrerfirma har vi gennem mange år udskiftet forskellige vinduer og døre, samt udført ander større og mindre tømreropgaver. Derfor har vi den rette ekspertise og erfaring til at hjælpe dig med en professionel udskiftning og montering. 

Vælger du at få udskiftet dine døre eller vinduer af Tømrermester René Munck ApS, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi samarbejder med flere forskellige leverandører, og vi kan derfor tilbyde udskiftning af vinduer og døre i både træ, træ/alu og plast.

​Både reparationer og udskiftning

Ønsker du ikke at udskifte dine nuværende vinduer og døre, er det også muligt for os at klare reparationer på de nuværende. Hvis du har et vindue, der er gået i stykker, så kan vi hjælpe dig med at få løst skaden på bedst mulig vis. Inden vi går i gang med arbejdet, mødes vi selvfølgelig med kunden for at finde ud af, hvad netop deres ønske er, og hvordan vi bedst imødekommer dette ønske.​​

Nye vinduer er lig med et bedre klima

For at optimere din bolig og skabe et bedre klima, kan det være en ide at udskifte vinduerne. Hvis du bor i et gammelt hus, så kan du med fordel vælge at skifte de gamle utætte vinduer ud med nogle nyere og mere klimavenlige af slagsen. Vi tilbyder vinduer i mange forskellige designs, både med og uden sprosser. Ved at gå fra vinduer uden sprosser til vinduer med sprosser er det muligt at skabe et helt nyt look til din bolig.

Få et godt tilbud på nye vinduer og døre

​Har du brug for Tømrermester René Munck ApS til at udskifte dine vinduer og døre i Odense, Svendborg eller Nyborg omegn? Giv os et kald på tlf. 20 22 72 09. Du kan også skrive til os på vores e-mail rene@rene-munck.dk eller via vores kontaktformular. Så kan vi få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig!

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Tømrermester René Munck ApS
  • Langagergyden 34, 5792 Årslev
  • CVR: 32081258​

Kontaktinfo