• Dansk Byggeri logo
  • Grøn Erhvervsvækst logo

Montering af trapper som passer perfekt

Drømmer du om nye trapper? Eller skal du have udvidet med en etage mere? Så kan vi hjælpe. Hos Tømrermester René Munck sørger vi for montering af trapper, der passer præcis til dit hjem – og ikke mindst til dine ønsker og behov. Vi har allerede løst mange af den slags opgaver i Odense og Faaborg-Midtfyn kommune. Alle opgaver er forskellige, men vi løser den med samme grundighed og faglige stolthed.

​Hemmeligheden bag montering af trapper

Din trappe skal bruges i mange år med daglig slitage. Derfor skal alle vinkler og mål passe, så konstruktionen ikke giver sig, knirker eller andet. Hemmeligheden bag den perfekte montering af trapper er den rette, omhyggelige opmåling. Når vi har kortlagt dine ønsker, måler vi op, og får fremstillet trappen specielt til lige præcis dit hjem.

Her arbejder vi tæt sammen med en række trappefirmaer.. Herefter udfører vi selv den egentlige montering af trapper. Da vi selv står for både at opmåle og montere, er du sikret, at det hele passer, og du får det ønskede resultat.

Har du brug for montering af trapper, så tal med os

Vi har arbejdet professionelt med montering af trapper, siden vi begyndte firmaet i 2001. Derfor ved vi, hvor afgørende opmålingen er, og hvilke faktorer man skal tage højde for. Vi har også haft fornøjelsen af mange forskellige trappetyper gennem årene, du kan se nogle eksempler her på siden. Vi er håndværkere til fingerspidserne, forstår at holde aftaler og er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.

Vil du vide mere om trapper og muligheder, så kontakt os gerne. Du er altid velkommen på telefon 20 22 72 09, på en mail til rene@rene-munck.dk eller du kan skrive på vores kontaktside.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Tømrermester René Munck ApS
  • Langagergyden 34, 5792 Årslev
  • CVR: 32081258​

Kontaktinfo