• Dansk Byggeri logo
  • Grøn Erhvervsvækst logo

Tagrenovering

Tagrenovering i Odense, Svendborg
og Nyborg omegn

Skal vi hjælpe dig med tagrenovering i Odense, Svendborg, Nyborg eller andre omkringliggende områder på Fyn? Hos Tømrermester René Munck ApS sørger vi for at give dig netop det resultat, du ønsker til dit tag. Vi har i over 20 år hjulpet kunder med tagrenovering og tilbyder gerne en gratis konsultation så du kan være helt sikker på at en renovering er nødvendig.

​Hvilke former for tagrenovering kan vi tilbyde?

Vi kan både hjælpe dig med tagrenovering, hvis det gælder din egen familiebolig, en etageejendom, en erhvervsbolig eller i forbindelse med forsikringsskader. Der er ikke det projekt, vi ikke kan klare!

Vi kan både klare udskiftning af et gammelt tag eller pålægning af et helt nyt tag i forbindelse med nybyggeri. Lige meget om du ønsker et nyt skifertag eller et tag lavet i højglaseret tegl, så kan vi hjælpe.

Kompetente samarbejdspartnere sikrer et godt resultat

For at sikre, at du får den absolut bedste oplevelse omkring vores samarbejde, tager vi altid en samtale med dig, inden opgaven påbegyndes.​ Hvis du har bestemte ønsker omkring tagrender, kviste, eller hvilken slags tag du vil have på, så er det her, vi i fællesskab finder ud af dette.

Vi har flere samarbejdspartnere inden for branchen, og derved er det muligt for os at sørge for, at vi opnår netop det resultat, som du ønsker for projektet. Vi sørger for, at vores håndværk er i den bedste kvalitet, og at alle aftaler bliver overholdt til tiden!

Få et godt tilbud på tagrenovering i Odense og omegn

​Så står du og mangler en dygtig tømrer til tagrenovering i Odense, Svendborg eller Nyborg omegn? Så har du fundet den helt rette til jobbet. 

Ønsker du at høre mere omkring dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os via tlf. 20 22 72 09. Du kan også skrive til os på vores e-mail rene@rene-munck.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på tagrenovering.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Tømrermester René Munck ApS
  • Langagergyden 34, 5792 Årslev
  • CVR: 32081258​

Kontaktinfo