• Dansk Byggeri logo
  • Grøn Erhvervsvækst logo

Tagrenovering

Hos Tømrermester René Munck ApS kan vi tilbyde at hjælpe dig med din tagrenovering. Vi sørger for at give dig netop det resultat, du ønsker til din bolig.

​Hvilke former for tagrenovering kan vi tilbyde?

Vi kan både hjælpe dig, hvis det gælder din egen familiebolig, en etageejendom, en erhvervsbolig eller i forbindelse med forsikringsskader. Der er ikke det projekt, vi ikke kan klare! Vi kan både klare udskiftning af et gammelt tag eller pålægning af et helt nyt tag i forbindelse med nybyggeri. Lige meget om du ønsker et nyt skifertag eller et tag lavet i højglaseret tegl, så kan vi hjælpe.

​Dygtige samarbejdspartnere sikrer et godt resultat

For at sikre, at du får den absolut bedste oplevelse omkring vores samarbejde, tager vi altid en samtale med dig, inden opgaven påbegyndes.​

Hvis du har bestemte ønsker omkring tagrender, kviste, eller hvilken slags tag du vil have på, så er det her, vi i fællesskab finder ud af dette. Vi har flere samarbejdspartnere inden for branchen, og derved er det muligt for os at sørge for, at vi opnår netop det resultat, som du ønsker for projektet. Vi sørger for, at vores håndværk er i den bedste kvalitet, og at alle aftaler bliver overholdt til tiden!

​Ønsker du at høre mere omkring et tilbud på tagrenovering, så kontakt os via tlf. 20 22 72 09

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Tømrermester René Munck ApS
  • Langagergyden 34, 5792 Årslev
  • CVR: 32081258​

Kontaktinfo