• Dansk Byggeri logo
  • Grøn Erhvervsvækst logo

Udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre i Odense, 
Nyborg og Svendborg omegn

Har du brug for udskiftning af vinduer og døre i Odense, Svendborg eller Nyborg omegn? Eller skal du have monteret nye i dit nybyg eller i en tilbygning? Så kan vi hjælpe dig! Som professionelt tømrerfirma har vi gennem mange år udskiftet forskellige vinduer og døre, samt udført ander større og mindre tømreropgaver. Derfor har vi den rette ekspertise og erfaring til at hjælpe dig med en professionel udskiftning og montering. 

Vælger du at få udskiftet dine døre eller vinduer af Tømrermester René Munck ApS, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi samarbejder med flere forskellige leverandører, og vi kan derfor tilbyde udskiftning af vinduer og døre i både træ, træ/alu og plast.

​Både reparationer og udskiftning af vinduer og døre

Ønsker du ikke at udskifte dine nuværende vinduer og døre, er det også muligt for os at klare reparationer på de nuværende. Hvis du har et vindue, der er gået i stykker, så kan vi hjælpe dig med at få løst skaden på bedst mulig vis. Inden vi går i gang med arbejdet, mødes vi selvfølgelig med kunden for at finde ud af, hvad netop deres ønske er, og hvordan vi bedst imødekommer dette ønske.​​

Bedre indeklima med udskiftning af vinduer og døre

For at forbedre indeklimaet i din bolig og skabe en mere behagelig atmosfære, er det en fremragende idé at erstatte de ældre vinduer og døre.

Især hvis du bor i en ældre ejendom, vil udskiftning af de eksisterende utætte vinduer og døre med mere moderne og energieffektive varianter have en markant positiv indvirkning på dit hjemmemiljø. Vi tilbyder et bredt udvalg af vinduer i forskellige designs, inklusive muligheder med og uden sprosser.

Ved at gå fra vinduer uden sprosser til vinduer med sprosser kan du ikke blot forbedre dit hjemmeklima, men også give din bolig et helt nyt æstetisk udtryk.

Få et tilbud på nye vinduer og døre i Odense og omegn

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre i Odense, Svendborg eller Nyborg omegn? Så giv os et kald på tlf. 20 22 72 09. Du kan også skrive til os på vores e-mail rene@rene-munck.dk eller via vores kontaktformular. Så kan vi få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig!

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Tømrermester René Munck ApS
  • Langagergyden 34, 5792 Årslev
  • CVR: 32081258​

Kontaktinfo