• Dansk Byggeri logo
  • Grøn Erhvervsvækst logo

Carporte efter dine mål og ønsker

Hvis du overvejer et nyt hjem til din bil, så tag fat i os. Hos Tømrermester René Munck har vi opført en del carporte i Odense og Faaborg-Midtfyn kommune, siden vi begyndte i 2001. Vi kan hjælpe dig med både standardløsninger, der opfylder dine behov og krav, og så specialløsninger, hvor vi designer og opfører, så du får det præcist, som du ønsker. Der er mange muligheder, og vi kan rådgive dig hele vejen, og sørge for at du for eksempel får plads til et redskabs- eller cykelskur også. Udover de mange individuelle løsninger inden for carporte kan vi naturligvis også sørge for at bygge for eksempel er høj rejsning på en eksisterende garage.

​Vi klarer også tilladelser til carporte

Det kræver en tilladelse fra kommunen at opføre carporte, blandt andet fordi de ofte skal stå i skel og tæt på vejen.

Her har vi også mange års erfaring fra flere projekter, og vi påtager os gerne at stå for at indhente tilladelse fra kommunen til din carport. Erfaringsmæssigt kan det godt tage et par uger at få en tilladelse. Når det først er på plads og godkendt, kan vi gå i gang med selve byggeriet.

​Vil du vide mere om carporte, så tag fat i os

Som ægte håndværkere bygger vi carporte i høj kvalitet og med god samvittighed. Her er en aftale en aftale, både når det gælder tidsplaner, økonomi og materialer. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri.

​Overvejer du en carport eller garage, så kontakt os, og lad os få en snak om de mange muligheder. Du kan ringe på telefon 20 22 72 09, sende en mail til rene@rene-munck.dk eller bruge vores kontaktside.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Tømrermester René Munck ApS
  • Langagergyden 34, 5792 Årslev
  • CVR: 32081258​

Kontaktinfo