• Dansk Byggeri logo
  • Grøn Erhvervsvækst logo

Renovering af hus

Tømrerfirma der hjælper med at renovere din bolig

Skal dit hus renoveres? Så står vi klar til at hjælpe dig!
Hos Tømrermester René Munck ApS har vi over 18 års erfaring med tømrerfaget, og har gennem tiden hjulpet mange kunder med diverse opgaver.

Vores kunder befinder sig hovedsageligt på Fyn da virksomheden ligger i Årslev. Så har du brug for renovering af hus i Odense, Svendborg og Nyborg omegn, er du velkommen til at give os et kald allerede i dag. Vi giver gerne et godt tilbud på den bedste løsning til dit projekt. 

Komplet renovering af hus

At renovere huset kan være en overvældende opgave. Især hvis der er tale om en totalrenovering eller -ombygning af hele huset. Hos Tømrermester René Munck ApS har vi erfaring med alt hvad huset indebærer. Så skal du have køkkenet, stuen, facaden eller alt renoveret i dit hus kan du roligt overlade arbejdet til os.

Vi hjælper dig hele vejen

Når vi påtager os opgaven at renovere hus, gør vi meget ud af at få en samtale med kunden. Denne samtale er for at vi som tømrer er velinformeret omkring hvad kunden ønsker, så der ikke opstår misforståelser og unødvendige fejl. Samtidig hjælper samtalen kunden med at få en bedre forståelse for hvilke muligheder der er tilgængelige.

Renovering af hus er et stort projekt og mulighederne for materialer, stil og meget andet er endeløse. Som erfarne tømrer hjælper vi også med rådgivning hvis du skulle have brug for det.

Få et uforpligtende tilbud på en renovering efter dine drømme

Leder du efter en tømrer der har mange års erfaring med renovering af alt hvad huset indebære, så har du fundet det rigtige firma. Skal du have sat nye vinduer og døre i, renoveret eller monteret et nyt køkken, eller andet i huset, står vi klar til at hjælpe.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20 22 72 09 eller ved at sende os en mail til rene@rene-munck.dk eller via vores kontaktformular. Så give vi et uforpligtende tilbud på renovering af hus.

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Tømrermester René Munck ApS
  • Langagergyden 34, 5792 Årslev
  • CVR: 32081258​

Kontaktinfo