• Dansk Byggeri logo
  • Grøn Erhvervsvækst logo

Om os

Firmaet Tømrermester René Munck ApS har eksisteret siden marts 2001 og har derved over 18 års erfaring inden for tømrerbranchen. Med vores høje ekspertise kan vi hjælpe dig med netop det, du har behov for. Vi vægter vores kunders tilfredshed meget højt, og vi gør alt for at opfylde de krav, hver kunde kan have.

​En tømrer med masser af færdigheder

Vi har masser af erfaring inden for tømrerbranchen og er særdeles alsidige inden for tømrerfaget. Ydermere har vi tømrere, der besidder energihåndværker-uddannelsen, således at vores kunder også bliver rådgivet i dette aspekt af byggeprocessen. Derfor kan du trygt overlade din opgave til os, lige meget hvad du har brug for hjælp til.

Igennem vores samarbejde med mange forskellige firmaer er det muligt for os at lave hele byggeprojekter, således at vi kan tilbyde hovedentreprise. Derfor kan du som kunde være sikker på det absolut bedste resultat hver gang.

​Kunden i centrum

For os hos Tømrermester René Munck ApS er det vigtigt, at kunden er i centrum. Vi tager os tid til at holde et møde med kunden inden opstarten af et projekt, for at vi kan blive enige om, hvad forventningerne er til det foranstående samarbejde. Vi sørger altid for, at det arbejde, vi leverer, udføres ordentligt og kun i den bedste kvalitet, samt at der selvfølgelig er ryddet op efter os, når vi går igen!

​Hør mere om os ved at kontakte os på rene@rene-munck.dk.​

4 forskellige billeder af Tømrermester Rene Munck

Har du spørgsmål? Skriv til os!

Firmainfo

  • Tømrermester René Munck ApS
  • Langagergyden 34, 5792 Årslev
  • CVR: 32081258​

Kontaktinfo